Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Személyi edző képes leírás - Edzés.tlap.hu
részletek »

Személyi edző - Edzés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: edzes.tlap.hu » Személyi edző
Keresés
Találatok száma - 18 db
Aktuális edzők a közeledben

Aktuális edzők a közeledben

Jelenleg futó, és induló sport tanfolyamokat találsz folyamatosan frissülő portálunkon. Segítünk Neked megtalálni a hozzád legközelebb eső, vagy számodra leginkább megfelelő sportoktatást bármilyen sportágban. Oktatás időpontok, oktatás árak, oktatás helyszínek, oktatás képek és oktatási információk egy helyen a Sporters' Planeten. SportersPlanet.com egy nemzetközi sportolói közösség. Aktuális hírek, oktatások, edzések, túrák, táborok leírása a Tagok és Cégek által szerkesztve. Mi szeretjük a sportokat, specializálódtunk bizonyos területeire, beleástuk magunkat, sokat gyakoroltuk és tanultunk róla, továbbképzésekre járunk és talán jobban értünk hozzá, mint mások. Hobbiból és/vagy megélhetésből a megszerzett tudásunkat próbáljuk átadni másoknak a saját és az Ő örömükre. Máskor programokat szervezünk, hogy mások is átélhessé

Bozsik Ildikó okleveles aerobik oktató

Bozsik Ildikó okleveles aerobik oktató

main_image Energikus, életvidám, közvetlen. Ez vagyok én röviden, tömören. Ennyiért azonban felesleges lett volna ezt a menüpontot megalkotni, úgyhogy megpróbálok egy átfogóbb képet festeni magamról. A sport gyermekkorom óta meghatározó szerepet tölt be az életemben. Ezért túlzás nélkül állíthatom, hogy mára olyannyira részévé vált mindennapjaimnak, hogy mozgás nélkül el sem tudom képzelni egy hetemet. Általános iskolás koromban versenyszerűen atletizáltam, eközben hobbi szinten nagyon sokféle sportot próbáltam ki, szerettem meg és sajátítottam el. Többek között a teniszt, tollaslabdát, labdarúgást, úszást, görkorcsolyát, hegyi kerékpározást. Gimnáziumi éveim alatt felhagytam az atlétikával, és pusztán saját közérzetem javítása és jó kondícióm megőrzése érdekében kialakítottam magamnak egy rendszeres, és változatos sporttevékenységekkel tarkított életvitelt, ami gyakran megközelítette egy versenysportoló mindennapjait.

Edzőtárs   Társkereső = EdzőTársKereső.hu Közösség

Edzőtárs Társkereső = EdzőTársKereső.hu Közösség

Edzőtárs Társkereső = EdzőTársKereső.hu Közösség - Szeretnél egy sportos és egészséges közösséghez tartozni? Csatlakozz az EdzőTársKereső.hu portálhoz, ahol sok-sok edzőtárs, szabadidőpartner, személyi edző, amatőr és profi sportoló, sportorvos, természetgyógyász és masszőr vár Rád! - Az oldal az F5 Csoport tagja.

Edzés magazin hírek
Fegyencedzés edzésterv! - Ismertető
Fegyencedzés edzésterv! - Ismertető Már korábban szó volt a fegyencedzésről,de most hoztunk Nektek egy fegyenc edzésedzésterv ötletet is, de akkor röviden ismételten fussuk át,mit lehet tudni a fegyencedzés rejtelmeiről. A fegyencedzés kitalálója Paul Wade, aki mintegy 20 évig fegyházakban tengette a napjait. Az összegyűjtött tudást egy könyvbe össze is fűzte,ami 2009-ben látott napvilágot. A...
Fegyencedzés újratöltve - Az erő alaprendszere
Fegyencedzés újratöltve - Az erő... Börtönedzés haladóknak, módszerek az izomtömeg növelésére, az ízületek...
Fegyencedzés - mire lehet ez elég?
Fegyencedzés - mire lehet ez elég? Nem csak a „fogyni vágyó”, a zsírégetés feltételeiről semmit nem...
Hazadi Judit Nóra

Hazadi Judit Nóra

Hazadi Judit Nóra vagyok. Az AFPA Europe Wellness Academy-n szereztem a diplomámat személyi edzőként. Tapasztalom a egészséges életmód remek előnyeit, ezért szeretném, ha a tudásommal, ösztönzésemmel segíteni tudnék mindenkinek.

Jakabffy Zsófia IFAA személyi edző, INWA nordic walking guide, fitnesz újságíró

Jakabffy Zsófia IFAA személyi edző, INWA nordic walking guide, fitnesz újságíró

Testépítés, fogyókúra és életmód cikkek, külön a kezdőknek szóló oldal és kérdőív segítenek abban, hogy gyorsan kiismerd magad a fitnesz világában, és ismereteidet mindjárt a gyakorlatba is átültethesd. Az edzés praktikus oldalát mutatják be az edzésterv és táplálkozási terv típusival, a tömegnövelés és szálkásítás alapelveivel, a személyi edzés és az otthoni edzés lehetőségeivel kapcsolatos lapok. Ha az edzés tudományos oldala érdekel, olvashatsz többek között arról, hogy az ember futásra lett teremtve, vagy legalábbis a szabadban való kiadós mozgásra; egyes hormonok hatalmáról étvágyunk felett; vagy arról, hogy a rekordok nem növelhetők a végtelenségig. Amennyiben motivációt szeretnél meríteni, azt leginkább az Örömteli fogyókúra, az Agy-fogyó, a Jókedv titka című, vagy a mozgáshoz kedvet csináló Nordic walking és Fitball témájú írásokból teheted meg.

Laurer Gábor

Laurer Gábor

Laurer Gábor - Aerobic oktató és Hot Iron trainer Ezúton is köszönöm mindenkinek, aki akár hóban-fagyban-ünnepnapokon is kitartóan lejött hozzám küzdeni a Flóriánba és a Herminába. Nagyon kemény kis csapat jött össze mindkét helyen hétvégére is, öröm volt Nektek edzést tartani, és nagyon sok energiát kaptam Tőletek minden vasárnap este... A vasárnapi órákat Szabó Edit viszi tovább, mutassátok meg neki, mit bírtok ;) Keddenként továbbra is várok mindenkit, aki nem ijed meg a kemény edzésmunkától a Flóriánban, ahol jelenleg Hot Iron 2-es szinten zúzunk :)

Lugosi Dóra

Lugosi Dóra

Személyi edző, fogyókúra, izomépítés, táplálkozási tanácsadás Személyi edző feladata, hogy segítsen, akár izomépítés, fogyókúra vagy táplálkozási tanácsadás esetén. hogy miben hiszek? Hiszek a természetes életmódban: az egyszerű, natúr ételek tiszta energiájában, a mozgás örömében, az optimizmus nehézségeket legyőző erejében. Hiszek abban, hogy igenis van ráhatásunk a sorsunkra, és arra, hogy milyen életminőséget választunk magunknak. Hiszek abban, hogy a mai fogyasztói társadalomban, a gyors, felfokozott, pénzért vehető élvezetek világában is van egy út, ami a boldogsághoz, a testi-lelki harmóniához vezet. zt az útkeresést ismerheted meg a könyvemen keresztül. Remélem, ha elolvasod, talán egy kicsit segít a Te saját utad megtalálásában! Táplálkozási tanácsadás, izomépítés, fogyókúra.

Magyari Ildikó IFAA személyi edző

Magyari Ildikó IFAA személyi edző

Magyari Ildikó német idegennyelvű IFAA személyi edző, wellness tréner, step és aerobik oktató honlapja

Nagy Sándor személyi edző

Nagy Sándor személyi edző

Fitnesz személyi edzőként feladatom, hogy segítsek az ideális testsúly elérésében és megtartásában. Edzéstervet készítek azok számára, akik nem igényelnek személyi edzést. A személyi edzés kialakításánál vagy edzésterv készítésénél figyelembe kell venni, hogy tömegnövelés, szálkásítás, zsírégetés, állóképesség-fejlesztés vagy ezek bizonyos kombinációjával lehet elérni a legmegfelelőbb eredményt. Akik komolyan gondolják, hogy életmódot kell váltaniuk az egészségesebb életstílus reményében, életmód tanácsadással személyre szabottan segítek kialakítani a megfelelő és optimális testmozgásra, táplálkozásra vonatkozó gyakorlati szokásokat.

Hirdetés
Personaltraining.hu az edőválasztó

Personaltraining.hu az edőválasztó

Bármely sportághoz is keresel magadnak edzőt vagy egyesületet, edzőtermet, Nálunk megtalálod. Szolgáltatóink között az egészséges életmód és jól-lét elkötelezett híveit találod, akik termékeikkel, szolgáltatásaikkal a te fejlődésedet segítik. Edzőként képes bemutatkozó oldalt készíthetsz magadról, leendő tanítványaid könnyedén megtalálnak Téged!

Peyer Zoltán - személyi edző

Peyer Zoltán - személyi edző

Személyi edzőként azt tartom a legfontosabbnak, hogy életed szerves részévé váljon a rendszeres sportolás, az egészséges táplálkozás, és ezekhez harmonikusan illeszkedjen a megfelelő mennyiségű pihenés. A közös edzések egészséged megőrzését és a fittségi szinted emelkedését fogják szolgálni. A pezofit.hu oldalon igyekszem rendszeresen testedzési és életviteli tanácsokat adni az egészséges életmódod elősegítéséhez.

Radó Attila személyi edző (Szeged)

Radó Attila személyi edző (Szeged)

Személyi edzőként és táplálkozási szakértőként próbálok irányt mutatni az embereknek, hogy a helyes táplálkozással és sportolással, hogyan érhetik el és tarthatják meg ideális testsúlyukat. Eddigi tapasztalatomra alapozva mutatom meg a helyes utat a megfelelő életvitel kialakításához. Ez nem csupán egy fogyókúra, amely néhány hétig esetleg hónapig tart, hanem egy életmód, életforma, amely bizony egy egész életen át tarthat. Amennyiben kedvet kaptál az edzéshez, és szeretnél lefogyni, erősödni, izomtömeget növelni, vagy csak fittebben, egészségesebben élni, látogass el sportdiéta oldalamra. Az online elérhető kalória táblázat, edzésterv és diétás receptek segíteni fognak az új életmódot kialakításánál. Amennyiben pedig szükséged lenne egy személyi edzőre és annak tanácsaira, bátran keress fel, állok rendelkezésedre!

Sermaul Krisztian IFBB szakedző, személyi edző

Sermaul Krisztian IFBB szakedző, személyi edző

Szolgáltatásaim: Testépítés , alakformálás , erőfejlesztés ,állóképesség fejlesztés , fogyasztás , táplálkozási tanácsadás , edzésterv készítése , versenyre felkészítés. Weboldalamon hasznos információkat, írásokat találhatsz. Folyamatosan frissül az igényeknek megfelelően.

személyi edzés

személyi edzés

Jó lenne vékony, fitt, és csinos lenni, de sosincs elég ereje, megfelelő jártassága, szabadideje testépíteni? Nincs oda a csoportos sportolásért? Egy személyi edző nemcsak tapasztalatával, de motiválásával, figyelmességével is támogathatja. Önnek nem szükséges törődnie étrendje rendszerezésével, nem kell attól szorongania hogy szabálytalanul, vagy a testre egészségtelen módon edz, amennyiben ott áll Ön mellett egy tréner. Ezért voltaképpen időt is spórolhat vele, és nagyobb eredményeket közelíthet meg mint bármikor. A Lite Wellness Club exkluzív újításaival és kitűnő felkészítőivel karöltve próbálkozunk megfelelni partnereink elvárásainak. Jöjjön el hozzánk, és kezdje nálunk az egészséges életmódot!

Személyi edző Budapest

Személyi edző Budapest

Váltson most életmódot! Személyi edzőként segítem, hogy erővel és kitartással valódi eredményeket érjen el! Egyénre szabott edzésprogram, rugalmas hozzáállás! Budapesten és környékén a személyi edző az Ön egészségi állapotához és céljaihoz való igazodást a súlycsökkentésben, alakformálásban vagy akár az izomtömegnövelésben egyaránt szem előtt tartja! Felkészítő edzés sportversenyekre vagy mozgásterápia célú speciális edzésterv Budapesten! Minden, ami mozgás! Kérem, tekintse meg honlapomat!

Személyi edzők

Személyi edzők

Ha már megtaláltad a számodra megfelelő sportot, vagy ha még csak most keresed, mindenképpen érdemes szakember segítségét kérned. A személyi edzők országosan elérhető rendszerezett gyűjteményében városonként tudod elérni a megfelelő személyi edzőket. Biztosan tudod, hogy nem csak a mozgás és a gyakorlatok helyes alkalmazása a fontos, hiszen akár edzéstervben, akár táplálkozásban mind egyszerre tudsz tanácsot kérni tőlük. Személyi edzők segítségével sokkal hatékonyabb bármilyen sport, legyen az időszakos, vagy állandó.

Sziszka Training

Sziszka Training

Vedd igénybe Sziszka, azaz Szilágyi Péter személyi edző szolgáltatásait! Ha nem tudod, hogyan kezdd, vagy csak motiválásra van szükséged, Sziszka a hét minden napján rendelkezésedre áll! Legyél, aki lenni szeretnél. Ha benned van a fejlődésre való késztetés, akkor hagyd, hogy a többit Sziszka mutassa meg neked! Kedvező árak és garantál siker! Tekintse meg internetes oldalát a részletekért és elérhetőségeiért! Legyél sportos, legyél fitt, és válaszd a Sziszka Traininget! Várjuk szíves jelentkezésedet!

Tuti menü