Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mi az a fegyenc edzés? - Edzés magazin
részletek »

Fegyenc edzés

Egyszerű és speciális edzéstervek között válogathatsz. Edzőtermet keresel? Itt megtalálod országosan, sőt személyi edzőkről is tájékozódhatsz. Edzéssel kapcsolatos videókat, magazinokat nézhetsz. Sportszerek és kiegészítők forgalmazói között.
Edzés magazin
Itt vagy: Edzés magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Fegyenc edzés
Fegyenc edzés
Fegyenc edzés
Mi az a fegyenc edzés?

A módszertan

Az edzésmódszer következetes alkalmazásával a szerző szerint olyan félelmetes erőre tehetünk szert, hogy könnyedén megcsinálunk olyan elképesztő, csak igen kevesek által tudott erőgyakorlatokat, mint pl:  1. egykezes fekvőtámasz
  2. egykezes húzódzkodás
  3. egylábas guggolás


Ezen kihívásokat mindössze saját testsúllyal végzett gyakorlatokkal, súlyzók nélkül elérhetjük. A mesterlépésnek nevezett fenti kihívások eléréséhez gyakorlatonként 9 rávezető jellegű gyakorlaton keresztül vezet az út, amelyek közül a legelsőt egy évek óta semmilyen edzést nem végzett, eltunyult irodista is képes megcsinálni.

Hirdetés


Az elnevezés

A módszer elnevezése abból ered, hogy a gyakorlatokat külön súlyok, felszerelések nélkül, egy börtöncellában is el lehet végezni. A szerző, Paul Coach Wade 19 évet töltött amerikai börtönökben, és ott fejlesztette ki módszerét.

Elterjedtség

A módszer Magyarországon elsősorban nem a testépítők körében, hanem a cross-fit-tel és kettlebellel foglalkozók körében terjed.
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - egykezes fekvőtámasz, egykezes húzódzkodás, egylábas guggolás
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-07-02 07:53:28
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü